DIFOL

Knjigovodstvena podrska

Konkurs za najbolju socio-preduzetničku ideju

Posted by Aleksandra na septembar 10, 2013

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva i Suisse Solidar – Kancelarija u Beogradu te pozivaju da se prijaviš na konkurs za najbolju socio-preduzetničku ideju, namenjen mladima uzrasta od 15 do 19 godina.
Da li ste čuli za Džejmija Olivera?
E, on je osnovao jedno od najpoznatijih socijalnih preduzeća. Kao jedan od najpopularnijih svetskih kuvara, iskoristio je svoje ime kako bi učinio nešto za svoju zajednicu – otvorio je restoran u kome je zaposlio mlade koji nisu imali nikakve šanse da se zaposle (prestupnike, mlade koje su van obrazovnog sistema i sl.). Pri tom im je pružio neophodnu obuku i ostavio mogućnost da zarade svoje plate. Najvažnije, sav profit koji ovaj restoran ostvari koristi se za obezbeđivanje bolje budućnosti za nezaposlene mlade ljude.
Imaš ideju da pokreneš biznis koji će ti omogućiti da utičeš na ljude oko tebe – poboljšaće im život, uticati na zdraviju životnu okolinu, pružiti im uslugu koja im je potrebna? Zaposlićeš osobe kojima je otežan put do zaposlenja? Tvoja ideja je inovativna, drugačija, pružaš novo rešenje, nov proizvod? Možda si baš ti budući socijalni preduzetnik! Prijavi se na konkurs za najbolju socio-preduzetničku ideju, i budi jedan od dobitnika vrednih nagrada!
Prijavi se na konkurs, osvoji priliku da svoju ideju predstaviš uspešnim preduzetnicima i osvoji neku od zanimljivih nagrada! Šta dobijaš?
Pet najboljih ideja biće nagrađene!
Priliku da svoju ideju predstaviš i promovišeš!
Ko može da se prijavi?
Mladi od 15 do 19 godina državljani Republike Srbije.
Kako da se prijavim?
Uz pomoć prijavnog formulara, koji se nalazi ovde koji ćeš popuniti i poslati na mail desk@emins.org do 30. oktobra 2013. godine.
Integralni tekst
preuzet sa sajta nsz.gov.rs  . . .

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: